https://hondenschoollingewaard.com/wp-content/uploads/2021/05/hond.png

Jbog Cursus

https://hondenschoollingewaard.com/wp-content/uploads/2021/04/Pebbels.jpg

Heb je een puberhond in huis?  En is uw hond net te oud om te starten met de puppytraining? (15 weken) Is uw hond niet ouder dan 6 maanden? Dan is dit de geschikte cursus voor jullie. De Jonge Honden-Basis Opvoeding en Gedrag (J-BOG) is bedoeld voor jonge honden die geen puppytraining hebben gehad, en nu langzaamaan in de pubertijd komen.

Jullie gaan samen aan de slag om samen een fijne relatie op te bouwen met wederzijds begrip en vertrouwen. Dit leren we zonder dwang, op een fijne en prettige manier, zodat u de tools in handen krijgt om zelf verder thuis te werken aan een fijne relatie met je jonge hond.

Wat kun je verwachten van de Jbog cursus
De cursus bestaat uit 11 lessen, waarvan de eerste les een theorieles is zonder hond. Hierin ga je kennis maken met je trainer en je medecursisten, en krijg je gelijk de clicker van ons mee zodat je daar thuis gelijk meer kan oefenen. In die les gaan we ook in op het gedrag van een jonge (puberende) hond en wordt de lesinhoud besproken. Natuurlijk is het belangrijk dat je hond een goede basis gehoorzaamheid leert, maar net zo belangrijk is het om een goed opgevoede hond te hebben.

Binnenkort zijn er weer nieuwe startdatums bekend

© 2021 Hondenschool Lingewaard. All Rights Reserved. POWERD BY NLC