https://hondenschoollingewaard.com/wp-content/uploads/2018/09/post_01-640x400.jpg

Bog 2

https://hondenschoollingewaard.com/wp-content/uploads/2021/05/2021-05-11-13.png

Heb je het trainingsvirus te pakken? Vindt je het heerlijk een uurtje per week met uw hond te blijven trainen, of bent je van mening dat je nog niet helemaal “klaar” bent met de training van je hond, dan kunt je na de BOG 1 verder met Basis Opvoeding en Gedrag 2. De puntjes worden op de I gezet bij alle oefeningen die je reeds in de BOG 1 hebt geleerd, en je krijgt nieuwe oefeningen aangeboden. Los volgen is bijvoorbeeld een van de nieuwe belangrijke oefeningen.

De basis wordt dus verder uitgebouwd. Vind je het ook zo’n prachtig gezicht als je iemand ziet lopen met de hond keurig en ontspannen naast zich? Jij kunt dit ook bereiken door veel en vaak te trainen, met hulp van een ervaren instructeur. Wil je dat de hond netjes blijft liggen in een restaurant zonder hem te hoeven vastbinden aan de tafelpoot? Je kunt dit en vele andere nieuwe oefeningen allemaal leren. Maar de BOG 2 is wel een training waarbij je de discipline nodig hebt om veelvuldig thuis te trainen. Verder is de BOG 2 een uitstekende basis om verder te gaan met hondensport zoals obedience of agility.

Je dient eerst de BOG 1 te hebben gedaan alvorens je kunt starten met BOG 2. Het advies van je instructeur is hierbij doorslaggevend. Kijkt even in de planning voor de startdatums. De cursus bestaat ook uit 10 praktijklessen.


© 2021 Hondenschool Lingewaard. All Rights Reserved. POWERD BY NLC